677 97 48 10
649 04 35 83

SERVEISEns dediquem a la instal·lació de tot tipus de parquets. Disposem de personal especialitzat per la col·locació i manteniment de parquet. A Parquets Granados, treballem la restauració i reparació de tot tipus de parquets, pulits i vernissats.

També disposem de productes per a la neteja de la fusta i sintètics, així com olis pel manteniment de parquets exteriors. Treballem amb una gran varietat de productes: parquets encolats, parquets de tarima, parquets de tarima flotant, parquets sintètics i parquets exteriors.

PRODUCTES

Parquets encolats

Directament encolat sobre el terra. Aporta més fermesa, elimina qualsevol soroll al trepitjar, estarà molt més anivellat i evitarem dilatacions.

Parquets de tarima

Permet una estètica molt d’acord amb les darreres tendències.

Parquets de tarima flotant

Com el nom indica, és un tipus de parquet que és flotant, no està encolat al terra. De més fàcil instal·lació i d'alta qualitat.

Parquets sintètics

Fabricats amb materials sintètics, són més versàtils i tenen més resistència superficial.

Parquets exteriors

Naturals o sintètics. Aporten calidesa al lloc exterior i són resistents als agents externs com temperatures i precipitacions.

Pressupost i assessorament sense compromís.

Reparem tot tipus de parquets, restaurem en general i realitzem manteniment dels mateixos amb les marques més conegudes del mercat.
Treballem amb constructors, arquitectes, decoradors. Els nostres instal·ladors estan especialitzats en tot tipus de parquets.

Una àmplia clientela ens avala al llarg d'aquests anys.
T'assessorem si tens qualsevol dubte i fem pressupostos sense compromís.